|
Quick Contact
+123 456 5532

Frukt och gröt

Till julbordet och sällskapsdelen hör det traditionellt till att även ha mycket frukt som apelsiner och röda juläpplen. Förutom frukten är det vanligt med nötter, dadlar och fikon på julbordet. Choklad i stora mängder och hemkokt knäck, fudge och kola för både stora och små. Risgrynsgröt med mandel i för att säkerställa att man blir bortgift kommande år är lika viktigt som det alltid varit. Ris à la Malta som är riktigt krämig och full med goda mandarinklyftor. Tomtegröt som man ställer ut på balkongen eller ut på gården så tomten får julmat att äta, han kan lämna en julklapp eller två som tack för gröten.

Det finns idag ett väldigt stort utbud av frukt och grönsaker från världens alla hörn som vi kan njuta av nästan varje dag. Men just till julen är frukten lika viktig som julskinkan kan man säga. Och det behövs för att bryta av mot allt annat som kan bli kraftigt. God ananas passar bra till julen också även fast den inte förknippats med julen så starkt. Den kan vara mycket dekorativ beroende på hur man skär den. Den är verkligen söt och god och förtjänar att finnas med på fruktfaten.

Leave a Reply

Jultradition.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Jultradition.selogin form