|
Quick Contact
+123 456 5532

Så får du råd med julen

Julen är för många årets största och viktigaste högtid. Det är också en högtid när svenska hushåll spenderar mycket pengar. Julmat, julklappar, gran och dekorationer är bara några av de många utgifterna under julen. Här hittar du de bästa tipsen på hur du får ihop julen ekonomiskt.

Sälj guld

En god idé är att sälja sälja tandguld och guldsmycken. Många har guld hemma som de inte använder sig av. Då kan det vara bättre att sälja det via företag som diamantbrev.se. På den hemsidan kan du sälja guld, diamanter och tandguld till högt pris. Du beställer enkelt ett kostnadsfritt brev på deras hemsida och får det skickat hem till dig. I brevet finns det ett förbetalt returkuvert samt tydliga instruktioner. I brevet lägger nu ner ditt tandguld och dina smycken. Returkuvertet är försäkrat till upp till 100 000 kronor. När diamantbrev.se tagit emot ditt brev gör de en värdering av ditt guld. Du får prisinformationen skickad via sms. Om du godkänner priset får du pengarna inom fem minuter efter godkännandet av beloppet.

Ha knytkalas

Efter den senaste tidens inflation har matpriserna stigit rejält. Matvaror är de produkter som ökat mest i pris och drivit på inflationen. Julmat har dessutom stigit mer i pris än den generella prisutvecklingen på livsmedel vilket gör att julbordet blir särskilt dyrt. Apelsiner, lax och sill är exempel på produkter som blivit mycket dyrare. För att få råd med julbordet kan det vara en god idé att anordna knytkalas. Gå ihop några vänner eller släktingar och dela upp de olika rätterna. Någon tar med sig julskinka och någon annan tar med sill. Ju fler ni är desto billigare blir det att få ihop alla rätter på julbordet.

Minska antalet julklappar

Sist men inte minst kan det vara en god idé att minska på antalet julklappar. Ett annat alternativ är att ge hemgjorda klappar, exempelvis en sylt eller ett bakverk, eller varför inte ge bort en upplevelse tillsammans?

God jul!

Leave a Reply

Jultradition.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Jultradition.selogin form