|
Quick Contact
+123 456 5532

Snygg sminkning till julen

Under julhelgen är det vanligt att man träffar släkt och vänner. Man samlas, äter gott, ger bort julklappar och umgås. Då kan man vilja vara lite extra fin. En vacker sminkning kan sätta lite extra piff, och man behöver inte ösa på med sminket. Här får du lite tips.

Bra underlag och jämn hudton

Alla har inte en fläckfri hy med jämn ton, och vissa tycker det ser naturligast ut att inte använda krämer eller foundations som täcker över huden. Andra vill ha ett bra underlag att sminka på, och då kan man välja en mer eller mindre täckande foundation. Tänk på att välja en foundation som passar din hudton och som inte är allt för uttorkande.

Snygga läppar

Med ett läppglans kan du snabbt få dina läppar snygga och eftersom läppglans finns i flera färger går de också lätt att matcha med den övriga sminkningen. Läppglans ger, som namnet antyder, mycket glans och är i regel inte lika uttorkande som ett läppstift. Glanset ger inte heller en lika stark färg som ett läppstift. En sak man kan tänka på är att ett läppglans ofta inte sitter lika länge som ett läppstift.

Fokus på ögonen

Det är vanligt att man lägger fokus på ögonen när man sminkar sig. Ofta är det mot ögonen andras blickar dras och det passar man på att förstärka. Mascara, eyeliner och ögonskugga är väldigt vanligt. De olika produkterna finns i flera färger för att passa olika stilar och de kan också användas på flera sätt för att skapa nya resultat. Många använder också lösögonfransar för att få långa och luftiga fransar.

Juliga färger

Just när det gäller julen kan det vara roligt att göra sminkningen i en juligare variant. Varför inte välja klassiska julfärger som rött, grönt och guld? Ett rött läppstift, ögonskugga som skiftar i olika gröna nyanser och en guldig eyeliner kan bli hur snyggt som helst.

Smink för alla

Smink finns för alla hudtyper och hudfärger. Det finns också smink för personer som är allergiska mot olika ämnen, eller mot parfym. Man kan också välja veganskt smink som inte är testat på djur. De veganska produkterna innehåller inte heller något från djurriket. Ett läppglans innehåller till exempel inte honung eller andra ämnen som producerats av djur.

Leave a Reply

Jultradition.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Jultradition.selogin form